Projektkoordinator PR

Tjänsten är tillsatt!

Vi får många nya, spännande uppdrag och söker nya kollegor

Är du nyfiken, driftig och på jakt efter ditt första, eller kanske andra, jobb i branschen? Redo att kavla upp ärmarna och sugen på att lära dig massor? Sök jobb hos oss.

Du kommer att arbeta nära kundansvarig med tydliga ramar, men eget ansvar och frihet att styra upp under projektets gång. En projektkoordinator som gillar struktur – och kan hantera när det oväntade händer.

Några ord som beskriver dig: ambitiös, noggrann, snäll, uthållig, modig, snäll, social, snäll, nyfiken, glad, engagerad, ja just det – sa vi snäll?

Amazing Alice är en liten och seriös byrå med en egen idé om hur vi skapar bra kommunikation och samtidigt balans i livet. Vi jobbar jättehårt, men vi är övertygade om att återhämtning och möjlighet till ett utvecklande privatliv är avgörande för att även på lång sikt leverera för våra kunder.

Vi sitter centralt i Stockholm och arbetar bland annat med God Morgon®, Årets Kock, Quorn och Svenskt Vatten. Vi erbjuder utöver ett stimulerande och lärorikt arbete även flexibilitet kring arbetstider och ett generöst friskvårdsbidrag.

Skicka din ansökan till hello@amazingalice.se, vi går igenom ansökningarna löpande.