Praktisera hos Amazing Alice

Du är framtiden, full av nya tankar, energi och visioner. Vi ser praktiken som en möjlighet för dig att få en inblick i branschen – det storslagna javisst men också den grundläggande verkligheten som det dagliga arbetet består av – och en möjlighet för oss att ta del och lära av de kunskaper du bär på.

Frida som har praktiserat hos oss fyllde dagarna med att skapa kit till influencers, arkivera pressklipp, producera pressmeddelanden, skicka produktprover, hantera sociala medier etc. Hon har även tränat kampsport med Fannie Redman, tagit emot media under finalen av Årets Kock och ätit en klimatberäknad lunch med Jessica Frej.

Du studerar kommunikation i någon form, exakt vad är inte det viktiga för oss, men om dina studiekamrater och vänner skulle beskriva dig får det gärna vara med ord som: nyfiken, prestigelös, hjälpsam, social, modig och snäll.

Vi söker nu efter en praktikant till hösten 2019. Det är en fördel om din praktik är tre månader eller längre. För rätt person finns möjlighet till extrajobb efter din praktik. Är du nyfiken och vill veta mer? Skicka ett personligt brev till hello@amazingalice.se och berätta vem du är och vad du vill.